De penthouses

Superieur vormgegeven

Onze elf penthouses zijn superieur vormgegeven. De overtreffende trap van luxe: ruimtelijker, breder, hoger. Schitterend designmeubilair, geperfectioneerd lichtconcept en een adembenemend uitzicht. Zelfs de meest veeleisende vakantieganger zal onder de indruk zijn!

De penthouses, met een oppervlak van 88 m² tot 165 m², zijn geschikt voor vier tot acht personen.

Lees verder

De penthouses in cijfers

  • 8 penthouses van 88 tot 165 m²
  • geschikt voor 4-8 personen
  • Volledig gemeubileerd opgeleverd
  • balkon of terras van ca. 33 tot 85 m²
  • inclusief 2 parkeerplaatsen in garage
  • penthouses vanaf 669.000,- tot 1.250.000,- (excl. BTW)

*De Oostenrijkse BTW is (deels) aftrekbaar

Bekijk de verschillende plattegronden

De penthouses

Inrichting

Geniet van dat heerlijke Alpengevoel: hoogwaardig designmeubilair, de luxe badkamers, de volledig uitgeruste keuken met Nespresso-machine en Siemens-apparatuur. Ook aan entertainment is gedacht, met led-satelliettelevisie, wifi en draadloze BOSE speaker. Elk penthouse beschikt over minimaal 2 parkeerplaatsen.

De penthouse worden tevens opgeleverd met een eigen openhaard, transparante dakconstructie, royale terrassen en vooral een onovertroffen uitzicht op de prachtige omgeving.

Persoonlijke wensen?
In de bouw houden we graag rekening met uw persoonlijke inbreng, denk hierbij aan de kleur van de keuken of de tegels voor het sanitair. Het is dan wel raadzaam om het penthouse van uw keuze zo vroeg mogelijk te reserveren. Neem daarvoor contact met ons op per telefoon of e-mail.

Vraag onze brochure aanBekijk de verschillende plattegronden

Proef wonen

Vorm uzelf een beeld en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de idyllische Oberpinzgau.Wij bieden u als geïnteresseerde koper aantrekkelijke voorwaarden als u op proef komt wonen. Neem contact met ons op, wij kijken uit naar uw komst!

Maak een afspraak