De appartementen

Gevarieerd. Uitnodigend. Smaakvol.

Alle appartementen worden smaakvol gemeubileerd en perfect afgewerkt opgeleverd. U kunt er zo in! Dankzij de schitterende materialen, strakke lijnen en eersteklas merkapparatuur voelt u zich er direct helemaal thuis.

Ruim, licht en gezellig. De 45 appartementen van 33 m² tot 118 m² zijn geschikt voor twee tot acht personen. Alle appartementen hebben een balkon of een terras van zo’n 7 m² tot maar liefst 48 m².

Lees verder

De appartementen in cijfers

  • 45 appartementen van 33 tot 118 m²
  • geschikt voor 2-8 personen
  • volledig gemeubileerd opgeleverd
  • balkon of terras van ca. 7 tot 48 m²
  • Inclusief parkeerplaats in garage
  • appartementen vanaf 279.000,- tot 719.000,- (excl. BTW*)

*De Oostenrijkse BTW is (deels) aftrekbaar

Bekijk de verschillende plattegronden

De appartementen

De inrichting

In authentieke setting genieten van modern comfort: hoogwaardig designmeubilair, luxe badkamers, volledig uitgeruste keuken met Nespresso-machine en Siemens-apparatuur. Ook aan entertainment is gedacht, met led-satelliettelevisie, wifi en een BOSE wireless speaker. Elk appartement beschikt over minimaal één parkeerplaats in de garage.

Persoonlijke wensen?
In de bouw houden we graag rekening met uw persoonlijke inbreng denk hierbij aan de kleur van de keuken of de tegels voor het sanitair. Het is dan wel raadzaam om het appartement van uw keuze zo vroeg mogelijk te reserveren. Neem daarvoor contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Vraag onze brochure aanBekijk de verschillende plattegronden

Proef wonen

Vorm uzelf een beeld en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de idyllische Oberpinzgau.Wij bieden u als geïnteresseerde koper aantrekkelijke voorwaarden als u op proef komt wonen. Neem contact met ons op, wij kijken uit naar uw komst!

Maak een afspraak